Category Archives: Ukategorisert

Home »  Ukategorisert

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Ny dato for løpet!

Vi har endret dato for Ulvøyløpet 2019 til 13. oktober. Påmelding for konkurranseklassene åpner på eqtiming snart. Trimklassene melder seg på ved start, og betaler med vipps eller kort (samme måte som på skirennet sist vinter).

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Vel gjennomført Ulvøyrenn i 2019

10. mars arrangerte vi Ulvøyrennet, som planlagt. Nydelig vær gjorde at vi hadde fantastisk oppmøte 🙂 Tilsammen 265 i trimklassen og 44 i konkurraseklassene tok turen fra Stokmarknes til Melbu i nypreparerte løyper og nydelig solskinn. Resultatlister ligger på eqtiming: https://live.eqtiming.com/47656 Deltakerliste finnes i menyene her på siden.

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Ulvøytrippelen 2019 blir ikke trippel

I 2019 planlegger vi ikke å arrangere noe sykkelritt, så det blir kun skirenn på våren og terrengløp på høsten. Det vil heller ikke bli gjort noen felles premiering for disse to, så rennet og løpet må ses på som separate arrangementer. Planlagte datoer: Ulvøyrennet 10. mars Ulvøyløpet 6. oktober Vi kommer også til å omdøpe navn på nettsider

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Ulvøytråkket avlyst!

Vi hadde planlagt å flytte årets Ulvøytråkket fra marka til veien på grunn av dårlig deltakelse på terrengsyklingen de siste årene, og så for oss å ha et sykkelritt fra Stokmarknes til Melbu langs yttersida av Hadseløya. Men fra 1. januar 2018 har det kommet et nytt regelverk som stiller svært strenge krav til kompetanse hos alle som skal være løypevakter på sykkelritt. Vi har derfor ikke mulighet til å arrangere Ulvøytråkket i år. Ulvøytrippelen reduseres derfor til en dobbel, med Ulvøyrennet på ski som vi arrangerte i mars, og Ulvøyløpet til fots som vi skal arrangere i september. Vi vil fortsatt kåre vinnere for årets dobbel, der beste mann og beste kvinne på både kort og lang løype (totalt fire stykker) vil premieres. Siden vi rangerer deltakere med poeng, vil det være mulig å få to stykker med like mange poeng (for eksempel dersom nr. 1 og 2 på rennet kommer inn som […]

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Ulvøyrennet nærmer seg!

Nå er det under to uker igjen til Ulvøyrennet! Det er godt med snø i marka, så det er gode forhold til å forberede seg. Det er mulig å melde seg på via eqtiming (link under «Rennet» i menyen).

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Premiering av trippelen

Vi har nå tatt en bestemmelse for premiering av Ulvøytrippelen i 2018 (vinner i herre- eller dameklassen i kort eller lang løype på alle tre arrangementene – både ski, sykkel og til fots) – et par konkurransefelleski! 

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Påmelding til Ulvøyrennet 2018

Nå er påmelding til Ulvøyrennet 2018 åpnet. Det er mulig for både konkurranseklassene og trimklassene å melde seg på via EQ Timing, og påmeldingen vil være åpen fram til start. Vi ønsker at så mange som mulig melder seg på på forhånd for å lette vårt arbeid med startnumre etc, men det vil også være mulig å melde seg på ved start. Mer info om priser, klasser, link til påmelding etc finner dere på nettsidene under «Rennet».

ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Ulvøytrippelen 2018

Vi har i år valgt å legge om litt på hvordan vi skal arrangere Ulvøytrippelen. Ulvøytråkket, som har vært et terrengsykkelritt fra Stokmarknes til Melbu, har vist seg å trekke veldig få deltakere sammenlignet med Ulvøyrennet på ski og Ulvøyløpet til fots. Det har vært mye arbeid med merking av løyper og arrangering av tråkket, og vi ser ikke at det er verdt det med så få deltakere. I år skal vi derfor prøve å arrangere et sykkelritt langs veien om yttersida av Hasdeløya fra Stokmarknes til Melbu. Siden veiene er bare lenge før det er bart i marka har vi byttet rekkefølge på løpet og tråkket. I år vi da Ulvøyrennet på ski som vanlig bli arrangert på vinteren (i år på palmesøndag, 25. mars). Ulvøytråkket flyttes til våren, og vil altså ikke gå i marka. Dato for årets tråkk er satt til 27. mai. Ulvøyløpet blir som vanlig fra Stokmarknes over […]