ulvoytrippelen
Kommentarer er skrudd av for Ulvøytråkket avlyst!
and posted in Ukategorisert

Vi hadde planlagt å flytte årets Ulvøytråkket fra marka til veien på grunn av dårlig deltakelse på terrengsyklingen de siste årene, og så for oss å ha et sykkelritt fra Stokmarknes til Melbu langs yttersida av Hadseløya. Men fra 1. januar 2018 har det kommet et nytt regelverk som stiller svært strenge krav til kompetanse hos alle som skal være løypevakter på sykkelritt. Vi har derfor ikke mulighet til å arrangere Ulvøytråkket i år.

Ulvøytrippelen reduseres derfor til en dobbel, med Ulvøyrennet på ski som vi arrangerte i mars, og Ulvøyløpet til fots som vi skal arrangere i september. Vi vil fortsatt kåre vinnere for årets dobbel, der beste mann og beste kvinne på både kort og lang løype (totalt fire stykker) vil premieres. Siden vi rangerer deltakere med poeng, vil det være mulig å få to stykker med like mange poeng (for eksempel dersom nr. 1 og 2 på rennet kommer inn som nr. 2 og 1 på løpet). Da vil det være beste totaltid som bestemmer hvem som vinner.

Comments are closed.