Gjennomføring av Ulvøyrennet 2021

På grunn av corona-restriksjoner kan vi ikke arrangere årets Ulvøyrenn som normalt. Men vi vil legge til rette for at de som vil ta turen fra Stokmarknes til Melbu kan gjøre det. Vi gir derfor muligheten til delta når som helst fra og med lørdag 27. mars til og med mandag 5. april, og man kan gå så mange ganger man vil, både trimmere og de som vil konkurrere på tid.

Selv om det ikke blir premiering vil vi registrere deltakelse for alle – både trimmere og de som vil gå på tid, og dette vil da telle mot eventuelle årsmerker, som vil deles ut til neste år.

Trimmere:
Dere registrerer dere ut fra Stokmarknes ved å legge inn navn og telefonnummer i et skjema – dette kan dere gjøre på telefonen når dere er ved campingplassen i Trolldalen (det vil stå en plakat med link til påmeldingen ved campingplassen). Når dere kommer til Melbu registrerer dere dere i mål ved å legge inn navn og telefonnummer i et annet skjema (plakat med link skal være på plass ved vannhuset og ved brekka). Dere velger selv om dere ønsker å gå den korte løypa eller den lange – begge skal være merket med skilt i marka, men ta en titt på kartet under her før dere går for sikkerhets skyld 🙂

Dere må altså registrere dere ut ved å skrive inn link eller scanne qr-kode på telefonen når dere er på campingplassen eller ved speakerbua, og så registrere dere i mål når dere kommer fram til Melbu, enten vannhuset, Lundeporten eller vaffelbua i Brekka.

Vi vil legge ut deltakerlister på nettsidene våre.

På tid:
For å få registrert deltakelse i Ulvøyrennet i år på tid må dere registrere økta på Strava (den må være offentlig, og av typen «Nordic Ski»), og legge inn lenke til Strava-økta i et skjema – dette gjør dere etter dere har kommet hjem. Men for å få registrert tiden riktig har vi lagd et segment som går fra campingplassen (ved kryssing av elva) til like før vannhuset på Melbu. Dere er da nødt til å følge samme trase som vist under her, merket som «Lang løype», som er like i underkant av 15 km.

Vi vil lage uoffisielle resultatlister fra tiden på strava-øktene, men føreforholdene vil nok variere sterkt fra dag til dag, så de er strengt tatt ikke direkte sammenlignbare. Men det er kanskje artig å se på tiden sin i forhold til andre skiløpere likevel 🙂

Link til registrering for konkurranseklassene her: Ulvøyrennet 2021 – Konkurranse

Løypetrase 2021:

Comments are closed.