Ulvøytrippelen

Ulvøyrennet – Generell info

27. mars til 5. april 2021

I 2021 blir ikke Ulvøyrennet arrangert på grunn av corona-restriksjoner. De som likevel ønsker å gå turen fra Stokmarknes til Melbu, kan gjerne gjøre det når som helst i løpet av påska. Vi legger til rette for at de som vil delta kan melde seg på via nettsider, der trimmere registrerer seg ut fra Stokmarknes og inn til Melbu (kan gjøres med telefon), mens de som vil gå på tid registrerer seg etter de har gått ved å sende oss en lenke til sin Strava-økt. Vi vil legge ut deltakerlister for trimmere og uoffisielle resultatlister for de som går på tid.

Vi vil ikke sette opp drikkestasjoner, og traseen for de som vil gå på tid er noe endret på grunn av lite snø i marka. Løypekart for årets renn er oppdatert her på nettsidene våre.

Resterende info under her vil ikke stemme for 2021...

Ulvøyrennet er et tradisjonelt skirenn fra Stokmarknes til Melbu i fantastiske omgivelser og velpreparerte løyper. Arrangementet har status som turrenn i klassisk stil, så dette er noe for alle. Delta enten på tid, eller ta det som en skitur over øya med termos i sekken.

rennet_ill

 

Når:
5. april 2021

Trimmere kan starte fra kl. 09.30 til kl. 12.00. Barnefamilier oppfordres til å starte så tidlig som mulig, og gå den korte løypa!
Konkurranseklassene starter kl. 12.30

Hvor:
- Helst forhåndspåmelding via nett for konkurranseklassene, men også mulig å melde seg på ved start
- Start på Stokmarknes ved Hadselhallen. Ved behov for transport tilbake til Stokmarknes etter rennet - ta kontakt med sekretariatet før start.
- Mål ved samfunnshuset på Melbu. Her er det også dusjmuligheter

Lengde:
15 km eller 22 km.

Klasser:
Trim/familie og konkurranseklasser.

Håper vi får se nettopp DEG på Hadseløya.