Ulvøytrippelen

Ulvøyrennet – Påmelding og priser

Gjeldende for 2021:
Man kan gå så mange ganger man vil i løpet av påska, fra lørdag 27. mars til og med mandag 5. april.
- Trimmere melder seg på via skjema på nett når de går ut fra Stokmarknes (plakat henger ved campingplassen og ved speakerbua), og registrerer seg i mål i et annet skjema på nett (plakat henger ved vannhuset, Lundeporten og vaffelbia i Brekka. Vi lager en deltakerliste og legger ut her på våre nettsider.
- De som ønsker å delta på tid må bruke Strava for å registrere økta si (pass på at den er av typen "Nordic Ski"), og så registrere seg via dette skjemaet der de legger inn lenke til Strava-økta si. Det er dessverre dette vi klarer å få til i år. Resultatlistene vil da bli høyst uoffisielle, da forholdene vil endre seg fra dag til dag.

 

Trimmere melder seg på ved start i speakerbua. Vi vil ha kortterminal tilgjengelig, og foretrekker at dere betaler med kort, men vil selvfølgelig også ta i mot kontanter. Vipps er også mulig.

Forhåndspåmelding for konkurranseklassene gjøres via eqtiming (link kommer). Vi håper så mange som mulig melder seg på innen søndag morgen, slik at vi kan forberede startlister og startnummer etc.

På eqtiming vil påmeldingen være åpen nesten helt til start, og de som ikke har fått registrert seg før de kommer til startområdet vil få hjelp der til å registrere seg der. Konkurranseklassene må altså registrere seg via eqtiming, enten før de møter opp, eller få hjelp til det i speakerbua ved start. Betaling faktureres automatisk fra eqtiming.

Priser:

- Konkurranseklassene:
kr. 250,- (+engangslisens om man ikke har lisens fra før, og evt. adm. gebyr)

Trimmere uten tid betaler
- Enkel kr. 150,-
- 2 stk eller flere (familie) kr. 300,-

Engangslisensene koster 60,- for konkurranseklasser fra 13-25 år, og 150,- for konkurranseklasser over 26 år og oppover.