Ulvøyrennet – Påmelding og priser

Home »  Ulvøyrennet – Påmelding og priser

Forhåndspåmelding til løpet gjøres via nettsidene til EQTiming. Vi håper så mange som mulig melder seg på innen søndag morgen, slik at vi kan forberede startlister og startnummer etc.

Påmeldingen i trimklassen vil stenge søndag morgen klokka 09, men de som ikke registrerer seg på forhånd vil kunne betale med kort eller kontanter i speakerbua ved start.

For konkurranseklassene vil påmeldingen være åpen nesten helt til start, og de som ikke har fått registrert seg før de kommer til startområdet vil få hjelp der til å registrere seg der. Konkurranseklassene må altså registrere seg via eq timing, enten før de møter opp, eller få hjelp til det i speakerbua ved start.

De som registrerer seg via eq timing faktureres i ettertid - da skal det ikke betales noe ved start!

Vi ønsker at så mange som mulig registrerer seg på forhånd via eq timing - det gjør vårt arbeid mye lettere, og køene ved start vil bli kortere!

Priser:

- Konkurranseklassene:
kr. 250,- (+engangslisens om man ikke har lisens fra før, og evt. adm. gebyr)

Trimmere uten tid betaler
- Enkel kr. 150,-
- 2 stk eller flere (familie) kr. 300,-

Engangslisensene koster 60,- for konkurranseklasser fra 13-25 år, og 150,- for konkurranseklasser over 26 år og oppover. Dette blir lagt til automatisk når man registrerer seg på EQ timing.