Ulvøytråkket – Generell info

17. september 2017

I år er tredje gang vi arrangerer Ulvøytråkket. Det skal være et terrengsykkelritt i god Ulvøytradisjon, der alle kan delta. Sykkelrittet er i år siste del av Ulvøytrippelen, hvor også skirenn og terrengløp inngår.

I 2016 hadde vi en solid økning i deltakere, og håper på enda flere i år!

Traseene går fra Stokmarknes, via Lekangmarka til Melbu.

De som ønsker å ta det som en familietur, med matpakke i sekken og godt mot i brøstet, velger gjerne den korteste løypa på ca 15 km. Denne skal være helt grei for de fleste å komme seg gjennom, selv om man kanskje må leie sykkelen enkelte steder.

De som vil konkurrere på tid kan velge mellom den korte og en lengre, litt vanskeligere løype på ca 26,5 km. Den lange løypa blir likevel ikke veldig teknisk, og skal passe både mosjonister og aktive utøvere fra andre idretter enn sykkel. Ta med egen drikke - drikkestasjonen kan ikke garantere servering til de som kommer forbi i fart.

Det vil bli satt opp èn drikkestasjon underveis i løypa, hovedsaklig myntet på trimmere (ved Herhalsen - se kart). Her vil det også bli fyring av bål og mulighet for grilling for de som vil ha seg en pause 🙂

Når:                17. september 2017

Trimmere kan starte fra kl. 09.30 til kl. 11.30. Barnefamilier oppfordres til å starte så tidlig som mulig, og sykle den korte løypa!
Konkurranseklassene starter kl. 12.00

Hvor:              Start på Stokmarknes, mål på Melbu.

Lengde:          15 km eller 26,5 km.

Klasser:         Trim/familie og konkurranseklasser.