Om oss

Home »  Om oss

Ulvøytrippelen var en samling av tre arrangementer – i tre forskjellige grener: skirenn, sykkelritt og terrengløp. Fra 2019 har vi avviklet trippelen som konkurranse med sammenlagt premiering, og det vil ikke bli arrangert noe sykkelritt i 2019.

Vi vil likevel fortsette å arrangere skirenn og terrengløp etter gammel mal. Dette er arrangementer som er ment for alle; både de som vil konkurrere på kortest mulig tid, og de som vil ha en rolig, fin tur i marka. Både rennet og løpet starter ved Hadselhallen på Stokmarknes, og har avslutning på Melbu.

Disse arrangementene er et samarbeid mellom fire lag på Hadseløya: Skigruppa – Melbu Idrettslag, Skigruppa – Stokmarknes Idrettslag, Lekang Ski- og bygdelag og Stokmarknes Orienteringslag.

– Ulvøyrennet på ski går på senvinteren, og dato er satt til 10. mars 2019
– Ulvøyløpet til fots går på høsten, og foreløpig dato er satt til 6. oktober 2019

Mer praktisk informasjon om de forskjellige arrangementene, klasseinndeling, premiering, løypetraseer etc. finner dere i menyen til hvert enkelt arrangement.

Vi vil jobbe framover med å finne nytt navn til dette samarbeidet, og det er godt mulig det blir komplettert med andre arrangementer senere år, men foreløpig velger vi å fokusere på skirennet og terrengløpet.